perjantai 12. helmikuuta 2016

New camera

Tilasin jo viikkoja sitten itselleni uuden kameran ja monien mutkien kautta se on vihdoin täällä, nimittäin OLYMPUS PEN E-PL7. Ennestään meillä on piirongin looras pölyttymäs  Nikonin vanha digikamera jota ei ole kyllä käytetty moneen vuoteen, sillä nykyään kaikki kuvat tulee räpsittyä puhelimella. Ja räpsintää se nimenomaan onkin, kuvattava kohde keskiruutuun ja RÄPS, soli siinä.


Mutta on se vaan niin nätti että! Siitä löytyy kaikki mun lempivärit, kertoohan sekin jo jotain. Ja on muuten kivan kevyt verratuna moniin kollegoihinsa, tätä viittii kantaa mukanansa vaikka lenkillä.  


Kuulin myös että kääntyvä näyttö auttaa saamaan itsestään parempia kuvia, tai näin ne ainakin kehuu. Yes! Sen takia siis olen tähän mennessä näyttäny joka kuvassa kierosilmäiseltä ja lihavalta, kaksleukaselta harvahampaiselta muijalta. Innolla odotan minkä näköisen kaunottaren se musta kuoriikaan :)Hyvä ja kätevä kamera, kaunis ennenkaikkea. On vain yks ongelma, mä en osaa käyttää sitä! Ohjekirjassa oli kolme aukeamaa suomenkielistä tekstiä ja siitäkin puolet oli varoituksia...Eilen yritin tankata netistä tietoa valotusajoista ja suljinajoista, aukoista ja poltinväleistä. Jessus että tästäki asiasta piti tehdä monimutkaasta. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti