maanantai 1. helmikuuta 2016

Viikonloppu

Lähdimme perjantaina heti töiden jälkeen ajelemaan perheeni luokse Kokkolan seudulle. Oli ihana nähdä taas pitkästä aikaa! Samalla veimme kasan Ikeasta hakemiamme huonekaluja, yöpöydät siskoilleni, lipaston ja pari lamppua ym. Ja tietenkin tähän samaan palveluun kuului niiden kokoaminen ja paikoilleen laittaminen ja samallahan sitä nyt sitten vähän imurootteekin ja lattiaa pesee :) 

 

Ihastuin näihin äitini ostamiin Aläng seinävalaisimiin ja taidankin kotiuttaa sellaiset meille seuraavalta Tampereen reissulta. On se Ikea vaan ihmeellinen kauppa, aina on kärryt täynnä tavaraa vaikka mitä lähtis hakemaan.

Lauantai-iltana suuntasimme koko poppoolla Kokkolan kaupungin sykkeeseen ja aikamme kaduilla luisteltuamme kävimme vatsat täyttämässä Rossossa. Hyvää ruokaa ja tietenkin parasta seuraa.
Kotimatkalla kävimme vielä pikaisesti veljeni luona palauttamassa lainaamamme peräkärryt. Nämä viikonloput menee aina yhes vilaukses ohitse, varsinkin kun vapaat sellaiset on niin harvinaista herkkua.

Mies tuolla keittiön puolella tekee meille iltapalaa, harvinaista herkkua sekin. Taidan tästä siirtyä sohvalle filtin alle ja laittaa Netflixistä sarjaa pyörimään. Mukavaa alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti