maanantai 9. heinäkuuta 2018

Ihana kesäpäivä

 

Tämä kesä on kyllä ollut aivan mahtava keliensä puolesta ja tänäänkin ollaan saatu nauttia ihanasta lämmöstä ja auringon paisteesta. Heti aamusta suunnattiin koko perheen voimin puutarhatöihin, minä kitkin kukkapenkkejä, mies istutti/siirsi puskia ja pienin perheenjäsen pyöri siinä mukana oman lapionsa ja kottikärrynsä kanssa.

 
Näiden kuunliljojen ympärille oli kietoutunut metreittäin karhunköynnöstä ja siinä meni tovi jos toinenkin että sain ne juurineen kaivettua ja kieputeltua irti. Tämä etupihan istutusallas on muutenkin vielä kesken, pitäisi noiden ruskeiden tuijien tilalle laittaa uudet ja keksiä jotain alku-ja loppukesästä kukkivaa kasvia kuunliljojen kaveriksi.
 


Aidan edessä olevat kesäpikkusydämet ovat kärsineet hieman kuivuudesta mutta toivottavasti nekin virkoaisivat ja jaksaisivat kukkia kesän loppuun. Tämä penkki on vielä kanttausta ja katetta vailla. Tuosta aidan alta on hankala leikata nurmikkoa ja usein siinä kasvaakin pitkiä heinätuppoja paalujen ympärillä ja aikomuksena onkin laittaa sorakaistale tuohon aidan alle. Juu että hommia riittää!


Töiden vastapainoksi lähdettiin iltapäivällä uimarannalle tuonne naapuripitäjään. Meidän pieni vesipeto oli nyt toista kertaa uimassa ja rohkeasti meni tälläkin kertaa heti veteen kahlaamaan. Paljon oli pienelle ihmiselle uutta nähtävää ja koettavaa. Hiekkakakkuja leivottiin ja vettä präiskittiin mutta suurin mielenkiinto oli tietenkin toiset lapset ja varsinkin niiden toisten lasten lelut :)


Mun ihana lettipää :)
 
 
Huomiseksi olisi sovittuna leikkikenttätreffit ja ehkäpä illalla taas suunnataan jonnekin rannalle. Nyt nautitaan kesästä!
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti