keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

Pyöräretkellä

 

Viime kesänä jäi pyöräilyt vähemmälle kun tuo pikkuinen ei juurikaan pyörän kyytis viihtyny, mutta nykyään se jo itse laittaa kypärää päähän ja höpöttää "pyöää pyöää" kiepsauttaen samalla kieltä ulkona...hauskaa tuo taaperoiden oma kieli! Saatiin lastenistuin miehenkin pyörään ja pidemmillä matkoilla tyttö onkin useimmiten isin kyydissä. Tässä yhtenä iltana lähdettiin taasen pyörälenkille ja pysähdyttiin mehutauolle Kauppilan vanhalle sillalle josta ensimmäiset kuvat on otettu. Kauniit on Suomen kesämaisemat, ei muuta voi sanoa. Jatkettiin siitä vielä anoppilaan iltapalalle ja kotona oltiinkin vasta hieman ennen yhdeksää. Sen verran raskas reissu ilmeisesti oli että tyttö nukkui yhtäsoittoa aamu viiteen saakka mitä tapahtuu vain todella harvoin. Yleensä meillä heräillään edelleen pitkin yötä useampaan kertaan mutta hyvä näin, sai tämä äiteekin 6h yhtäjaksoista unta.

Tämä aamupäivä vietettiin kaupoissa kierrellen sillä ensi viikolla olisi tiedossa kesälomareissu ja tytöltä uupui sandaalit ja mieheltä uimashortsit. Sandaalien suhteen kävi hyvä tuuri sillä löysin ne alelaarista -40%. Toki ne ei täysin ollut sellaiset mitä alun perin ajattelin mutta ei sen niin väliä, tämän yhden kesän ne kuitenkin vaan menee. Alennushaukkana bongasin myös nuo ihanat Form livingin kulhot -60% alennuksessa, harmi vaan että oli vain nuo kaksi enää jäljellä.
Kello meni niin nopsaan ja tuo lapsukainen alkoi jo näyttää nälän merkkejä (lue: huusi kiukkuisena ja venkoili ostoskärryissä ja sylissä, kiljui parkkipaikalla kun ei saanut juosta, maastoutui kiinni otettaessa) joten suuntasimme Valkoiseen puuhun lounaalle. Lounas oli aivan superhyvää; salaattia, pestolasagnea ja tuoretta leipää. Itse paikkakin on aivan ihana, tunnelmallinen ja hienosti sisustettu, tykkään!

-Susanna-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti