maanantai 6. elokuuta 2018

Paluu arkeen

 Aina joku vauvoista mukana


Kummitädiltä saatu kaulakoru
 
 Vielä jaksaa kukkia

Arki on palannut tänne vihervaaraan miehen kesäloman loputtua viime viikolla. Niin ihanaa kun lomailu onkaan, niin  mukavaa on myös palata arkeen ja säännöllisempään rytmiin. Ensimmäiset päivät on aina outoa kun ollaankin pikku E:n kanssa kahdestaan mutta kyllä se tästä alkaa taas rullata.
 
Lauantaina olimme kyläilemässä ystävien luona Vaasassa. Miesväki lähti siitä Kauhavalle lentämään, ja  mieheni olikin ensimmäistä kertaa pikkukoneen kyydissä. Huikea kokemus kuulemma oli ollut! Meillä tytöillä oli myös kiva päivä; syötiin maittavaa ruokaa, ulkoiltiin läheisessä leikkipuistossa ja höpistiin kahvikupposten äärellä pikkuisten mentyä päiväunille. Kävimme myös kirpputorilla, josta löytyi kotiin viemiseksi muutama vaate E:lle sekä tuo suloinen talolyhty. Kuvassa muuten näkyy myös mun uusin tekele, virkattu pöytäliina. Pitkään aikaan en ole saanut aikaiseksi mitään käsitöitä tehtyä mutta nyt on virkkausinto päällänsä. Vielä toinen liina tekolistalla ja sitten saisi siirtyä villasukkien kutomiseen.
 
Tänään täällä meillä on ollut sateinen ja viileä päivä. Olipa taas outoa pukea oikein pitkähihaista ja takkia päälle ulos mentäessä! Mukava oli leikkiä ja tehdä puutarhatöitä kun ei tarvinnut koko ajan pelätä ja huitoa ampiaisia pois kimpusta, sillä niitä on ollut aivan älyttömästi tänä kesänä. Mansikatkin on jäänyt nyt monena päivänä poimimatta ampiaisten takia koska oleilevat siellä tietysti varman ruuan lähellä. Lämpömittari näytti aamusta vain reilua kymmentä astetta, kukkapenkissä kimalaisetkin reppanat olivat aivan kohmeessa. Puimurit pyörii pelloilla ja kuivaaja tuossa naapurissa hurisee, syksyn tuntua selvästi ilmassa :)
 
-Susanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti